Stol Comfort

4.999,00 kr

Spisestol på meier gir stil og eleganse til spisestuen din. 

Komfortabel, slitesterk og vakker spisestol.

Mikrofibersetet er mykt og behagelig, og metallbena i solid rustfritt stål gir deg en stol som varer. Dekorative sømmer på rygg og sete utstråler eleganse.

Hos Swenge Møbler viderefører vi europeiske håndverkstradisjoner. Vi produserer alle møbler i Europa, alle tremøbler er av solid treverk og fullt av karakter. Dette gjør hvert eneste møbel vi tilbyr unikt – med en egen sjel og personlighet som skiller seg fra det du finner i vanlige butikker.

Hos oss får du holdbare møbler som sparer miljøet. Når du investerer i et møbel fra Swenge får du tidløs kvalitet. Våre møbler er laget for å holde i årevis og blir bare finere med tiden. Det er lett å vedlikeholde dem og holde dem rene. Bare tørk over med en fuktig bomullsklut og rent vann, og sørg for å tørke det godt etterpå slik at det ikke blir liggende vann igjen. 

Vi feirer naturens skjønnhet i hvert snitt og hver form. Siden alt er håndlaget, har hvert møbel små variasjoner som gjør det helt spesielt – det betyr at du får noe helt unikt hos oss. Hos Swenge Møbler finner du mer enn bare en sitteplass eller en hylle – du finner et møbel som gir ditt hjem det lille ekstra.

Jevnlig støvsuging er viktig for å bevare stolen fin. Husk å bruke flatt munnstykke og lav effekt når du støvsuger. For å fjerne overflatesmuss bør en etter støvsuging, tørke over møbelet med en lett fuktig hvit bomullsklut. Vær nøye med å beskytte møbelet mot sollys. Sollys vil forringe både tekstilfibrene og fargestoffene. 

Stol Comfort vintage
Siste varer på lager

Dataark

Høyde
100
Bredde
45
Dybde
60

Du liker kanskje også

Secure Payments