• -8.000,00 kr

Spisebord Iron Natural

20.999,00 kr
12.999,00 kr Spar 8.000,00 kr

Vakkert, solid spisebord med stabile metallben. Hvert spisebord er håndlaget på bestilling. Her får du et virkelig unikt og vakkert spisebord med sjel. 

Dette bordet skiller seg ut med en stilfull bordplate i heltre av mangotre, som gir bordet varme og stil. For å oppnå denne unike, autentiske og individuelle stilen, gjennomgår bordplaten en rekke prosesser. Her blir det lakkert med et tynt lag lakk, som gir en lett, fløyelsaktig utseende som understrekker treets naturlig flotte struktur. 

Dimensjoner:

160cm x 77cm x 90 cm  - 867

180cm x 77cm x 90 cm - 868

200cm x 77cm x 90 cm – 870

Bordplatens tykkelse: 4,5 cm 

Mangotre

Vi har mulighet for å lage alle typer bord designet etter kundens egne ønsker. (etter ønsket dimensjon, form, farge av utfylling, utvalgte tresorter)

Hos Swenge Møbler viderefører vi europeiske håndverkstradisjoner. Vi produserer alle møbler i Europa, alle tremøbler er av solid treverk og fullt av karakter. Dette gjør hvert eneste møbel vi tilbyr unikt – med en egen sjel og personlighet som skiller seg fra det du finner i vanlige butikker.

Hos oss får du holdbare møbler som sparer miljøet. Når du investerer i et møbel fra Swenge får du tidløs kvalitet. Våre møbler er laget for å holde i årevis og blir bare finere med tiden. Det er lett å vedlikeholde dem og holde dem rene. Bare tørk over med en fuktig bomullsklut og rent vann, og sørg for å tørke det godt etterpå slik at det ikke blir liggende vann igjen. 

Vi feirer naturens skjønnhet i hvert snitt og hver form. Siden alt er håndlaget, har hvert møbel små variasjoner som gjør det helt spesielt – det betyr at du får noe helt unikt hos oss. Hos Swenge Møbler finner du mer enn bare en sitteplass eller en hylle – du finner et møbel som gir ditt hjem det lille ekstra.

Spisebord Iron
Siste varer på lager

Dataark

Høyde
76
Bredde
90
Lengde
160
Secure Payments