Spisebord Galakse Grå

33.249,00 kr

Spisebord Galakse Grå

Bordet Galakse er blitt bevart i ny moderne stil. Bordoverflaten med 5cm tykkelse, utført i heltre mango grå .Stabilt understell, med bordben plassert i stjerneform, utført i metall, malt med pulverteknikk, svart farge. Håndlaget, naturvennlig produkt.

Bordene våre er håndlagde. Alle ufullkommenheter som ujevnheter og sprekker er forsettlige og ikke en feil - dette er den naturlige effekten av treet.

Dimensjoner:

Høyde: 77cm

Bredde: 100 cm

Lengde: 200 cm

Bordplatens tykkelse 5 cm

Mangotre

Vi har mulighet for å lage alle typer bord designet etter kundens egne ønsker. (etter ønsket dimensjon, form, farge av utfylling, utvalgte tresorter)

 

Møbler som tilbys av Swenge Topp Mobler er laget av naturlig tre (eik, sheesham, akasie, bøk, mango), med manuell bearbeiding av hvert element, noe som gjør hvert produkt spesielt og unikt. Det generelle konseptet ble skapt og utvidet for å kunne tilby kundene et bredt spekter av originale og unike møbler preget av høy kvalitet.

Til daglig rengjøring, vask med en godt oppvridd bomullsklut og rent vann. Vær nøye med å tørke bort alt overskytende vann. Ikke bruk mikrofiberklut og sterke vaskemidler, da dette kan skade overflaten.

Fordi det er håndlaget og er et naturprodukt, kan det  være fargeavvikende,  ha ujevnheter eller små dimensjonsavvik.

Spisebord Galakse
Siste varer på lager

Du liker kanskje også

Secure Payments