• −50%

Salongbord Mammut

12.999,00 kr
6.499,50 kr Spar 50%

Dette bordet fra Mammut-kolleksjonen er en hyllest til naturen. 

 

Med sine naturlige fargeforskjeller i treverket, sjarmerende kvister og autentiske ytterkanter, sammen med de naturlige sprekkene, gir det et genuint preg av ekte tre. 

 

Hvert bord er unikt og forteller sin egen historie gjennom treets naturlige karakteristika. 

 

Med Mammut får du ikke bare et møbel, du får genuint håndverk.

Dimensjoner:

Lengde: 120 cm

Høyde:   45 cm

Bredde:  60 cm

Akasietre

Swenge Møbler bærer stolt på gamle håndverkstradisjoner. Hver eneste møbel er skåret ut av solid treverk, og det er akkurat dette som gir dem en sjel og et unikt preg. Våre møbler forteller historien om trærne de stammer fra, og med vårt dedikerte arbeid gir vi deg møbler som skiller seg ut fra masseproduksjonen.

 

Laget for å trosse tidens tann, våre møbler vil pryde hjemmet ditt i generasjoner. For å ivareta deres skjønnhet, rengjør med en lett oppvridd bomullsklut og rent vann, og tørk godt etterpå. La være å bruke mikrofiberkluter og sterke rengjøringsmidler.

 

Det ligger en skjønnhet i variasjon, og siden våre møbler er håndlagede og naturens egne mesterverk, kan du finne små forskjeller i farge, struktur og størrelse. Det betyr at hvert møbel du får fra oss er unikt.

 

Har du et ønske utenom det vanlige? Hos Swenge Møbler er vi klare til å realisere det. Vi skreddersyr møbler etter dine ønsker. 

Kaffebord Mammut Akasie 41654
Siste varer på lager

Du liker kanskje også

Secure Payments