• −50%

Salongbord Iron Sheesham

11.499,00 kr
5.749,50 kr Spar 50%

Dette salongbordet skiller seg ut med en vakker bordplate av sheesamtre, som gir bordet et innbydende inntrykk. For å oppnå denne unike, autentiske og individuelle stilen, gjennomgår denne høykvalitets bordplaten en rekke prosesser.

Her ble det diskree lakkert med et tynt lag lakk, som gir en lett, fløyelsaktig utseende som understrekker treets naturlig flotte struktur. Imponerende ben i kryss gir en spennende kontrast mot den solide og elegante bordplaten.

Dimensjoner:

Høyde: 45 cm

Lengde: 100 cm

Bredde: 60 cm

Bordplatens tykkelse: 4,5 cm

Sheesamtre

Swenge Møbler viderefører europeiske håndverkstradisjoner. Alle våre møbler produseres i Europa.

Hver eneste møbel er skåret ut av solid treverk, og det er akkurat dette som gir dem en sjel og et unikt preg. Våre møbler forteller historien om trærne de stammer fra. Ved å holde fast ved håndverksprosesser gir vi deg møbler som skiller seg ut fra de masseproduserte.

Laget for å trosse tidens tann vil våre møbler vare i generasjoner og bli vakrere med årene. Rengjør med en lett oppvridd bomullsklut og rent vann, og tørk godt etterpå. Unngå mikrofiberkluter og sterke rengjøringsmidler.

Det ligger skjønnhet i naturen som vi vil ivareta og jobbe med. Ettersom våre møbler er håndlagede vil du finne små variasjoner i farge, struktur og størrelse. Det betyr at hvert møbel du får fra oss er unikt.

Har du et ønske utenom det vanlige? Hos Swenge Møbler er vi klare til å realisere det. Vi skreddersyr møbler etter dine ønsker. 

Salongbord Iron Sheesham 39871
Siste varer på lager
Secure Payments