Barskap Bordeaux

7.500,00 kr

Salongbord og barskap i ett. Her får du et stilfult bord som skiller seg ut. Silent luxury som overrasker gjestene dine. Det er et stort og romslig møbel, laget av heltre i mangotre.

Bordeaux -bordet er utstyrt med to utvendige hyller for 8 flasker vin og det har innvendige rom skjult under bordplaten. 

Hos Swenge Møbler viderefører vi europeiske håndverkstradisjoner. Vi produserer alle møbler i Europa, alle tremøbler er av solid treverk og fullt av karakter. Dette gjør hvert eneste møbel vi tilbyr unikt – med en egen sjel og personlighet som skiller seg fra det du finner i vanlige butikker.

Hos oss får du holdbare møbler som sparer miljøet. Når du investerer i et møbel fra Swenge får du tidløs kvalitet. Våre møbler er laget for å holde i årevis og blir bare finere med tiden. Det er lett å vedlikeholde dem og holde dem rene. Bare tørk over med en fuktig bomullsklut og rent vann, og sørg for å tørke det godt etterpå slik at det ikke blir liggende vann igjen. 

Vi feirer naturens skjønnhet i hvert snitt og hver form. Siden alt er håndlaget, har hvert møbel små variasjoner som gjør det helt spesielt – det betyr at du får noe helt unikt hos oss. Hos Swenge Møbler finner du mer enn bare en sitteplass eller en hylle – du finner et møbel som gir ditt hjem det lille ekstra.

Vinbar Bordeaux 39814

Du liker kanskje også

Secure Payments