• −50%

Salongbord Jakarta

7.749,00 kr
3.874,50 kr Spar 50%

Salongbordet Jakarta svart er formet som en bolle, noe som gjør det til et enestående tillegg til hjemmet ditt! Bordplaten er laget av massivt mangotre som er solid, slitesterkt og vakkert. Der kan du plassere drinker, dekorative gjenstander eller bøker.

Strukturen i solid stål gjør bordet stabilt og holdbart. Hvert trinn i produksjonsprosessen, for eksempel polering eller lakk, utføres med den største forsiktighet, og håndverket understreker den eksklusive stilen til møblene.

Treverket gjør hvert møbel unikt.

Dimensjoner:

Høyde: 33 cm

Diameter: 70 cm

Mangorte, stål

Swenge Møbler viderefører europeiske håndverkstradisjoner. Alle våre møbler produseres i Europa.

Hver eneste møbel er skåret ut i solid treverk, og det er akkurat dette som gir dem sjel og et unikt preg. Våre møbler forteller historien om trærne de stammer fra. Ved å holde fast ved håndverksprosesser gir vi deg møbler som skiller seg ut fra de masseproduserte.

Laget for å trosse tidens tann vil våre møbler vare i generasjoner og bli vakrere med årene. Rengjør med en lett oppvridd bomullsklut og rent vann, og tørk godt etterpå. Unngå mikrofiberkluter og sterke rengjøringsmidler.

Vi tar utgangspunkt i naturens skjønnhet. Ettersom våre møbler er håndlagede vil du finne små variasjoner i farge, struktur og størrelse. Det betyr at hvert møbel du får fra oss er unikt.

Kaffebord Jakarta 40894
Siste varer på lager

Du liker kanskje også

Secure Payments