Kaffebord Mango

7.749,00 kr

Kaffebordet Mango hvit er formet som en bolle, noe som gjør det til et enestående, elegant bord. Bordplaten er laget av massivt mangotre som er solid, slitesterkt og vakkert.

Strukturen i solid stål gjør bordet stabilt og holdbart. Hvert trinn i produksjonsprosessen, for eksempel polering eller lakk, utføres med den største forsiktighet, og håndverket understreker den spektakulære stilen.

Dimensjoner:

Høyde: 33 cm

Diameter: 70 cm

Mangorte, stål

Swenge Møbler viderefører europeiske håndverkstradisjoner. Alle våre møbler produseres i Europa.

Hver eneste møbel er skåret ut i solid treverk, og det er akkurat dette som gir dem sjel og et unikt preg. Våre møbler forteller historien om trærne de stammer fra. Ved å holde fast ved håndverksprosesser gir vi deg møbler som skiller seg ut fra de masseproduserte.

Laget for å trosse tidens tann vil våre møbler vare i generasjoner og bli vakrere med årene. Rengjør med en lett oppvridd bomullsklut og rent vann, og tørk godt etterpå. Unngå mikrofiberkluter og sterke rengjøringsmidler.

Vi tar utgangspunkt i naturens skjønnhet. Ettersom våre møbler er håndlagede vil du finne små variasjoner i farge, struktur og størrelse. Det betyr at hvert møbel du får fra oss er unikt.

Mango 408920 Kaffebord
Siste varer på lager

Du liker kanskje også

Secure Payments