• −50%

Nattbord Elegance gull

3.999,00 kr
1.999,50 kr Spar 50%

Elegance Gull er laget av glass og forkrommet metall med marmoreffekt. Det kan brukes både som kaffebord og nattbord. Det er perfekt for oppbevaring av aviser, små gjenstander og som dekor.

 

Dimensjoner:

Høyde : 51  cm

Lengde : 45 cm

Dybde: 40 cm

Glass, metal

Maksimal belastning: 50 kg

Velkommen til Swenge Møbler! Her bærer vi stolt videre på gammelt europeisk håndverk. Hvert møbel vi lager er produsert i Europa, skapt av solid tre og fullt av karakter. Dette gjør hvert eneste møbel vi tilbyr unikt – med en egen sjel og personlighet som skiller seg fra det du finner i vanlige butikker.

 

Tenk deg et møbel fra oss som et fremtidig familieklenodium. Det er laget for å holde i årevis og blir bare finere med tiden. Og det beste? Det er lett å holde dem pene og rene. Bare tørk over med en fuktig bomullsklut og rent vann, og sørg for å tørke det godt etterpå. Ingenting komplisert, og ingen harde kjemikalier nødvendig.

 

Vi feirer naturens skjønnhet i hvert snitt og hver form. Siden alt er håndlaget, har hvert møbel små, naturlige forskjeller som gjør det helt spesielt – det betyr at ditt nye møbel fra oss er helt sitt eget.

 

Så ta en titt rundt og finn et møbel som ikke bare fyller et rom, men som også tilfører det liv og historie. Hos Swenge Møbler finner du mer enn bare en sitteplass eller en hylle – du finner et møbel som forteller en historie.

Nattbord Elegance Gull 42173

Dataark

Høyde
51
Bredde
45
Dybde
40
Materialer
glass og metal

Du liker kanskje også

Secure Payments