Du kan velge å betale med Vipps, Visa eller Mastercard. Transaksjonen skjer via Nets Easy, som sikrer at pengene blir overført på en trygg og sikker måte. Les mer om Nets her.

Du blir belastet for gjeldende fraktkostnad. 

Klarna

I samarbeid med Klarna tilbyr vi finansiering ved betaling.

Hvordan betale med Klarna

Når du har valgt produktene du vil ha, velg Klarna i kassen. Klarna sender deg faktura på e-post eller via appen dersom du har den installert. Du kan fullføre alle fremtidige kjøp med Klarna med bare ett klikk.

Kortbetaling

Vi tar betalt på bestillingstidspunktet dersom ingenting annet er avtalt.

Ved betaling med kort angis kortnummer, kortets gyldighetstid, CVC-kode samt 3D Secure-kode dersom du har aktivert dette.

Kortnummer lagres ikke av Swenge etter gjennomført transaksjon. Det totale beløpet belastes din konto direkte. Dersom det skulle hende at det er tomt for en vare vil kjøpesummen for den aktuelle varen bli refundert.

Betaling med faktura

Vi tilbyr faktura i samarbeid med Klarna. Betalingsfristen er 14 dager. Hvis du velger å betale med faktura påløper det ingen ekstra kostnader om du ikke ønsker å forlenge betalingsfristen utover 14 dager. For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge samt bli godkjent i kredittvurdering.

Når du velger fakturabetaling med Klarna må du oppgi ditt personnummer. Det blir brukt for å hente din folkeregistrerte adresse. Varene kan ikke sendes til en annen adresse. Dette er for å forhindre svindel. Hvis du ikke aksepterer adressen som hentes må du betale med kort. Vi lagrer ikke personnummeret i våre systemer.

Faktura sendes deg på e-post når vi sender ut varene. Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalingspåminnelse og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer kan påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe. Ved forsinket betaling beregnes lovbestemt forsinkelsesrente.

Ved å velge Klarna faktura får du:

Trygghet til å handle uten å oppgi din kredittkortinformasjon

Mulighet til å handle gjennom å bare oppgi ditt personnummer

Mulighet til å se varen før du betaler

Handle enkelt, trygt og raskt på nettet

Delbetaling med faktura

Vi tilbyr Klarna Konto i samarbeid med Klarna som gir deg mulighet til å dele opp betalingen. Er det første gang du gjør et kjøp med Klarna Konto vil du få tilsendt en kontoavtale som du fyller ut og sender tilbake til Klarna for å godkjenne vilkårene for delbetaling. Når du har signert og returnert kontoavtalen vil Klarna sende ut en faktura rundt den 20. - 22. påfølgende måned med forfallsdato rundt den 3. - 6. måneden deretter.

Klarna kan kontaktes på telefon 21 01 89 91

Klarna kundeservice: https://www.klarna.com/no/kundeservice/

Umiddelbart etter at kjøper har foretatt betalingen, skal selger behandle bestillingen. 

PayPal-betaling

Du skriver bare inn e-postadressen og passordet ditt og må ikke oppgi kortopplysningene dine hver gang du handler. Du trenger bare en konto for å handle på millioner av nettsteder over hele verden. Det er gratis å opprette en PayPal-konto og betale for varer med PayPal.

Med PayPal handler du uten bekymringer. Betalingsinformasjonen din er lagres sikkert. Og hvis varene ikke dukker opp eller ikke samsvarer med selgerens beskrivelse, kan du få hjelp via kjøperbeskyttelsen vår, når bare noen få betingelser er oppfylt.

Secure Payments