Angrerett

Du kan angre på kjøpet ditt fra Swenge innen 14 dager etter at du mottok varen. Men husk at varen må være i en tilstand som gjør at Swenge kan selge den igjen. Det betyr at den må være ubrukt og i original emballasje. Hvis emballasjen er brutt eller mangler, kan det bli trukket fra beløpet du får tilbake. Hvis du trenger å returnere varen, kan du sende en e-post til [email protected] med et utfylt angrerettskjema. Du vil motta et returdokument på e-post som du skal ta med deg når du leverer tilbake varen i butikk. Hvis du har montert en flatpakket vare selv, må du levere den tilbake i montert tilstand, og beløpet du får tilbake vil bli redusert med minimum 50%. Angreretten gjelder ikke for spesialbestilte produkter eller varer som er laget etter dine spesifikasjoner.

Retur av varer

Kunden er ansvarlig for returkostnaden etter følgende satser:

Postnummer:

0001-5999 = 1195 kr,

6000-7999 = 1595 kr.

8000-9999 = 2995 kr,

Swenge.no har lov til å belaste kunden for retur dersom kunden nekter å ta imot bestilling eller ønsker å benytte angreretten.

Kunden er ansvarlig for retur, dette innebærer du som kunden står ansvarlig for varens tilstand, emballasje, transportbeskyttelse og skader som kan oppstå under transport.

Swenge.no forbeholder seg retten til å ikke refundere kjøpssummen om det viser seg at varen(e) er skadet og tap på varensverdi er 100%.

Tilbakebetaling skjer senest innen 14 dager fra returen er mottatt og godkjent hos Swenge.no.

Returrett: 

Refusjon og returkostnader

Når du returnerer en vare, vil vi tilbakebetale vareprisen, men trekke fra returkostnader og eventuelle reduksjoner i verdien på varen. Refusjonen vil bli utført med samme betalingsmetode som du brukte for kjøpet. Hvis du ikke har mottatt refusjonen innen 14 dager etter at returen din er godkjent, kan du kontakte kundeservice.

Secure Payments